PLAATS
Oss
OPLEVERING
2018
KLANT
Zakelijk

Renovatie van een voormalig PNEM transformatorgebouw

Vorig projectVolgend project

De renovatie van het voormalig PNEM transformatorstation.

Aan de Landweerstraat-zuid te Oss is een multifunctioneel bedrijfspand gerealiseerd. Het voormalig PNEM transformatorstation uit 1952 is verbouwd tot een kantoor met bedrijfsruimtes.

Oorspronkelijk had het kantoor stalen kozijnen en ramen met enkele beglazing. Dit is destijds vervangen door kunststof kozijnen :-((
We hebben nieuwe matzwarte kozijnen met slanke profilering alsmede “Wiener sprossen” toegepast. Authentieke details zijn in ere hersteld.

Bij het ontwerp van de bedrijfsruimtes is gezocht naar aansluiting met het industriële karakter van het kantoordeel. Het tussenlid fungeert als schakelpunt in een moderne uitvoering tussen het kantoor en de hallen.