Nieuws & Updates

11/04/2020 11:02

Oplevering

Aan de Landweerstraat-Zuid te Oss is een multifunctioneel bedrijfspand gerealiseerd.
Het betreft het voormalige PNEM Transformatorstation, welke over een zeer in-het-oog-springende gevel beschikt en in authentieke stijl is ontwikkeld. Het imposante kantoorgebouw dateert uit 1952. Naast het kantoorgebouw zijn twee multifunctionele bedrijfshallen gerealiseerd. De hal aan de voorzijde is voorzien van een unieke gevel door gebruik van metselwerk en smalle donkere kozijnen passend bij het originele kantoorpand.
Het bedrijfspand heeft een industriële, artistieke en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid. Zo is de nieuw gebouwde hal aan de voorzijde en het kantoor gasloos en zijn deze voorzien van warmtepompinstallaties. Door het gebruik van vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, WTW ventilatie-units en zonnecollectoren is er optimaal comfort aanwezig en is het pand voorbereid op de toekomst.
Bij het ontwerp is gekozen voor een moderne industriële look, waarbij elke ondernemer zich individueel kan profileren. De hallen aan de voorzijde zijn in samenhang met het originele kantoorpand ontworpen. Zo ontstaat er een fraaie combinatie tussen het authentieke kantoorpand en de nieuw te ontwikkelen bedrijfshallen.

24/09/2018 16:24

In uitvoering

Voor Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. hebben we het ontwerp gemaakt voor het nieuwe kantoor met loods in Ridderkerk. Het kantoor is energieneutraal en is momenteel in uitvoering. De bouwbegeleiding behoort eveneens tot ons takenpakket.

06/09/2018 10:06
16HH2

Oplevering kantoor te Heesch

Fase 1 van het kantoor Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. in Heesch is afgerond en opgeleverd. Binnenkort zal worden gestart met fase 2.

Bekijk project
12/08/2018 21:39

Verkiezing

Stem op het mooiste gebouw van Oss. Stemmen kan tot en met vrijdag 14 september. De uitslag van publiek en jury wordt woensdag 26 september bekendgemaakt.

Namens Architectenbureau Koppens zijn: Kantoorvilla Bergoss (renovatie) en het kantoor van Kemkens (nieuwbouw) genomineerd.

Klik hier om te stemmen.